Wednesday , July 17 2019

LG sjell telefonin e parë 5G vitin e ardhshëm

Sprint, operatori mobil në SHBA së bashku me LG do të lëshojnë një telefon me 5G në gjysmën e parë të vitit 2019.

Të dy palët janë të heshtura për çmimin, specifikat madje edhe datën e saktë të lansimit, por janë të bindur se do të jetë telefoni i parë 5G që do të vihet në dispozicion në SHBA.

Edhe pse gara për 5G ka qenë një ngjarje globale, ende ekziston konkurrenca ndërmjet operatorëve amerikanë që të jenë të parët, bën të ditur TechRadar.

Rrjetet e para tregtare 5G do të hyjnë në funksion në SHBA më vonë në 2018, duke ofruar shpejtësi dhe kapacitet më të madh. Të katër transportuesit më të mëdhenj të SHBA-së kanë avancuar hartat e udhëtimeve 5G, por vendosjet fillestare do të kufizohen në qytetet e mëdha derisa telefoni i parë 5G të arrijë vitin e ardhshëm.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *