Sunday , February 23 2020

Lëshohen në qarkullim dy akse të Korridorit 10 nga Serbia drejt Maqedonisë

Akset e autostradës të Korridorit 10 drejt kufirit të Maqedonisë, Neradovac i Poshtëm – “Srpska kuqa” dhe Srpska kuqa-Levosejo”, janë lëshuar në komunikacion, kumtoi Ndërmarrja publike “Rrrugët e Serbisë”.

Siç lajmëroi korrespondenti i MIA-s nga Beogradi, këto dy akse me rrugët anësore Bujanovac 1 dhe Bujanovac 2 prej dje janë lëshuar për komunikacion, percjell Fakte.

Në komunikacion, siç citohet, është lëshuar trasa e autostradës me gjatësi prej 8,81 kilometra, që është pjesë e projektit për ndërtimin e autostradës E-75, nga Beogradi përmes Nishit deri në kufirin me Maqedonisë/TV21

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *