Saturday , June 19 2021

LAJM I FUNDIT: MASH sugjeron orar të shkurtuar deri në fund të javës

Ministri i arsimit Pishtar Lutfiu para pak çastesh ka deklaruar se ka kërkuar nga institucionet arsimore që për shkak të gjendjes me tërmetet procesi edukativo-arsimor të mbahet me orë të shkurtuara ose me orar të shkurtuar, transmeton Fakte. Deri në këto momente nuk ka qëndrim të prerë nga Ministria për punë dhe politikë sociale në lidhje me punën e çerdheve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *