Monday , April 19 2021

LAJM I FUNDIT: Kthehet energjia elektrike në Hasanbeg

Energjia elektrike sapo është rikthyer në disa vaendbanime të përmbytura në Hasanbeg, shkruan Fakte. Nga EVN vazhdojnë me aktivitetet për pjesët tjera dhe apelojnë tek banorët e prekur nga vërshimet për kujdes të veçantë për shkak të dëmtimeve të mindshme në instalimet elektrike si dhe për shkak të pranisë së ujit dhe lagështisë në to./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *