Ky është milioneri i ri i Maqedonisë (Foto)

Qytetari i Maqedonisë me mbiemrin Demiri, që për shkaqe sigurie nuk i publikohet emri, është milioneri(me denarë) i nëntë në Maqedoni i cili fitoi Xhek Potin e llotarisë Shtetërore të Maqedoni, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Demiri më 19 gusht ka qenë duke provuar fatin në lojërat e llotarisë shtetërore dhe Sport Life Trade Maxhari ku ka fituar 1.376.494 denarë, në kundërvlerë të denarit që vlenë: 22.382 euro.

Për muajin gusht, ky është fituesi i tretë i kësaj llotarie./Telegrafi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *