Ky është hoteli superluksoz i Kristiano Ronaldos (Foto)

Ka hapur dyert hoteli me pesë yje, i superyllit madrilen, Kristiano Ronaldo, i quajtur “Pestana CR7 Hotel”.

Ndodhet në ishullin e Madeiras, pra pikërisht në vendlindjen e portugezit.

Në fakt bëhet fjalë për 4 hotele, të cilat do të kenë logon e Ronaldos dhe janë të vendosura në vende të ndryshme.

Ky hotel në Madeira ka 49 dhoma.

3 hotelet e tjerë që do të pasojnë do të jenë në Lisbonë, Madrid dhe Nju York.

Shikoni si duket hoteli nga brenda…

Ka hapur dyert hoteli me pesë yje, i superyllit madrilen, Kristiano Ronaldo, i quajtur “Pestana CR7 Hotel”.

Ndodhet në ishullin e Madeiras, pra pikërisht në vendlindjen e portugezit.

Në fakt bëhet fjalë për 4 hotele, të cilat do të kenë logon e Ronaldos dhe janë të vendosura në vende të ndryshme.

Ky hotel në Madeira ka 49 dhoma.

3 hotelet e tjerë që do të pasojnë do të jenë në Lisbonë, Madrid dhe Nju York.

Shikoni si duket hoteli nga brenda…

3_1469455615-1330669 2_1469455612-7063623 5_1469455623-7364732 (1) 9999999999999999999999999999 55555555555555555555555555555555555555 22222222222222222222222222

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *