Sunday , October 25 2020

Ky burrë po pret lindjen e fëmijës: Kam frikë si do trajtohem! (Video)

Një person transgjinor në San Antoni, SHBA, i cili ka ndryshuar gjininë nga femër në mashkull, po pret lindjen e fëmijës së tij në spitalin e Teksasit, shkruan Fakte. Wyley Simpson, që nga viti 2012 ka marrë testosteronë për t’u shndërruar në mashkull dhe është i befasuar nga shtatëzania e papritur.

Por, edhepse mjekët i japin lajmin se foshnja është në gjendje të mirë, Wyley dhe i dashuri i tij Stephan Gaet, kanë frikën nga reagimi jo i mirë nga njerëzit në rrethin e tyre./FAKTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *