Sunday , January 24 2021

Kuvendi votoi ligjet e dakorduara

Kuvendi i R. së Maqedonisë mbrëmë në seancën e 113-të, me procedurë të shkurtë votoi ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për punë të brendshme, Ligjin për shërbime audio dhe audio- vizuale, Ligjin për procedurë penale dhe Kodin zgjedhor si dhe Ligjin për Qeveri, transmeton Fakte.

Përfaqësuesit e partive politike nënshkrues të Marrëveshjes së Përzhinës arritën të merren vesh për ndryshimet dhe plotësimet ligjore në drejtim të përgatitjet së zgjedhjeve të parakohshme parlamentare dhe dalje nga kriza politike.

Propozues në Kuvend ishin koordinatorët e grupeve të punës nga VMRO DPMNE dhe LSDM, Ilija Dimovski dhe Goran Sugareski si dhe deputetët Artan Grubi nga BDI dhe Bekim Fazliu nga PDSH.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *