Thursday , June 24 2021

Kushte horror në konviktin e studentëve ”Stiv Naumov” në Shkup (Foto)

Studentët e Maqedonisë kanë kushte shumë të këqija nëpër konviktet e tyre dhe për këtë ka reaguar edhe partia maqedonase në opozitë Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë, transmeton Fakte. Në reagimin e LSDM-së thuhet se studentët lahen me dyert çelë, kanë frikë që natën të shkojnë në banjo pasi nuk ka ndriçim nëpër korridore.

horror 7

horror 4

horror 3

horror 2

horror 1

Ushqimi që jepet për shujta është katastrofal ndërsa në shumë raste nuk ka për të gjithë ushqim dhe ata duhet të gjinden vetë.

horror 6

horror 5

LSDM opozitare premton se kur do të vijë në pushtet do të kujdeset për kushte më të mira për studentët e Maqedonisë./Telegrafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *