Kush janë “Todor Aleksandrov”, pararoja e VMRO-DPMNE-së? (foto)

Disa media në gjuhë maqedonase shkruajnë pë shoqatën ilegale “Todor Aleksandrov” që zakonisht paraqiten si pararoje në manifestimet partiake dhe shtetërore të organizuara nga VMRO-DPMNE, shkruan Fakte. Ky grupacion, i veshur me maica të zeza dhe me fytyrën e Todor Aleksandrov në të, defiluan edhe në manifestimin e Ilindenit në Krushevë.

Për udhëheqësin e kësaj organizate ilegale dhe për përkrahësot tjerë mediat kanë publikuar edhe fotografi në të cilat të njejtit admirojnë fashizmin, Adolf Hitlerin dhe Musolinin. Ljupço Gjorgievski nga Manastiri, i punësuar në ELEM është udhëheqës i kësaj organizate. Njëkohësisht kërkohet nga organet e rendit të hetojnë armët me të cilët këta njerëz paraqiten në fotografitë e publikuara në rrjetet sociale dhe në disa media./FAKTE.Net

alkama altito alhit almihajlov 5f92b58bee000b785cee1483e576c807_L

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *