Tuesday , July 16 2019

Kurti në RTV 21: Nuk mund të bëhet tregti me territore

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti, ka kërkuar nga presidenti Hashim Thaci që të mos bëjë pazare me territorin e Kosovës, ndryshe Kurti paralajmëron shkarkimin e  presidentit me demonstrata, percjell Fakte. Kreu i Vetëvendosjes ka thënë se nuk e pranojnë asnjë marrëveshje që nënshkruhet ndërmjet presidentit të Kosovës dhe të Serbisë, sepse, sipas tij, presidenti Thaçi nuk ka legjitimitet as autorizim nga Kuvendi që ta përfaqësoj Kosovën në Bisedimet me Serbinë. Ndjekim intervistën e realizuar me kryetarin e Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti./21

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *