Kumanovarët bllokojnë Ali Ahmetin në Kumanovë: Nuk je i mirëseardhur! (Foto)

Planet e  BDI-së dhe Ali Ahmetit për të hyrë në Kumanovë në mënyrë tinzare dështuan, pasi takimi u anulua në orën 16:00 edhe pse qytetarët  ishin të njoftuar se do të mbahej në ora 15:00.

Edhe pse nën ndikimin e madh të forcave policore lideri i BDI-së tentoi të hyjë në restorantin “Royal” ku do të mbahej takimi, ai prapë se prapë nuk arritë për shkak të bllokadës që iu bë nga ana e qytetarëve të Kumanovës.

Nga fotot që arriten në redaksin tonë shihet se vetura e z.Ali Ahmetit është larguar dhe nuk dihet se a do të kthehet pas largimit të qytetarëve. Policia vazhdon të sigurojë fortë eskortën e Ahmetit, ndërsa situata ngelet e tensionuar.

Ndryshe, më herët sot, edhe vëllau i komandant “Shqiponjës” të vrarë nga strukturat partiake të BDI-së, aoeloi që kumanovarët të mos lejojnë Ali Ahmetin të hyjë në Kumanovë./INA

15033553_1146484198740327_406034510_n15033922_1146484842073596_1992562122_o15049937_1146486192073461_759952302_n15057835_1146485232073557_1932930228_n15086263_1146486758740071_1359057920_n

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *