Saturday , January 19 2019

Kultura: Tërhiqen 10 projektet shqiptare që kishin fituar shpalljen

Ministri kulturës në Maqedoni, Robert Allagjozovski, ka deklaruar se janë tërhequr 10 projektet shqiptarë të cilat kishin fituar në shpalljen publike të kësaj ministrie, shkruan Fakte. Sipas tij, këtë e kanë bërë vetë pjesëmarrësit që kishin aplikuar.

Bëhet fjalë për “EVENT” dhe “EVENT 2012” nga Tetova; “Breez poetik”; Festivali për fëmijë “Ble And” nga Tetova; ART nga Tetova; traditat e synetimit në Maqedoni të “Drita AGV” nga Gostivari; Tingujt e Karshiakës dhe dy projekte të Allegretto.

Shuma në totel e projekteve të anuluara është 8.519.000 denarë./FAKTE.Net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *