Sunday , November 18 2018

Kualifikohet Argjentina dhe përballet me Francën, Kroacia gjen Danimarkën

Janë mbyllur dhe ndeshjet e fazës së fundit në grupin D, ku Argjentina dhe Kroacia kanë arritur nga një fitore shumë të rendësishme.Po sot janë mbyllur dhe ndeshjet e fazës së fundit në grupin C, dhe renditja përfundimtare nxori Francën në krye të grupit të ndjekur më pas nga Danimarka.

Në ndeshjet e fazës së 1/8 Argjentinës i takon të ndeshet me Francën ndërsa Kroacia do të ketë një short më të lehtë pasi do ndeshet me Danimarkën.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.