Thursday , April 22 2021

KSHZ vendosi: Partia Social Demokrate e Maqedonisë nuk do të garojë në zgjedgje

Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) e ka hedhur poshtë listën e kandidatëve të Partisë Social Demokrate të Maqedonisë (PSDM), për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të 11 dhjetorit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Të gjithë 9 anëtarët e KSHZ-së votuan kundër kësaj liste, për shkak të parregullsive që përmbante, sidomos te nënshkrimet e kandidatëve që nuk përputhen aspak.

Përndryshe, në listën e kësaj partie ka emra të ngjashëm me atë të partisë së Zoran Zaevit. Pra, Stevo Prodanovski dhe Radmila Shukuroska nuk do të jenë ne listën e kandidatëve për zgjedhje./Telegrafi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *