Monday , April 22 2019

KSHZ publikon rezultatin përfundimtarë të referendumit

Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ) në konferencë për shtyp ka publikuar rezultatet përfundimtare nga mbajtja e referendumit për anëtarësimin e Maqedonisë në NATO dhe EU,   percjell Fakte.

Sipas të dhënave, numri i votuesve të paraqitur ka qenë 1 milion, ku prej tyre 598.910 apo 91.38 për qind kanë votuar “PËR”, ndërsa 36.838 apo 5,62% kanë votuar “KUNDËR”, transmeton Portalb.mk.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *