Wednesday , January 20 2021

KSHZ në kërkim të Pokemonave “fiktiv” (foto)

Në valën e pastrimit të Listës zgjedhore, kur në vend që KSHZ të pastrojë Listën nga votuesit fiktiv, po fshihen qindra mijëra shqiptarë nga e njejta, Kryetari i KSHZ-së Aleksandar Çiçakovski ka vendosur të kërkojë Pokemona, shkruan Fakte.

Mbi 171.000 shtetas që jetojnë në diasorë janë nxjerrë në listë të veçantë ndërsa 39.000 do të fshihen totalisht nga Lista e votuesve nëse nuk e verifikojnë ekzistimin e tyre. Në të dy rastet mbi 2/3 janë shqiptarë. Nga 39 mië, pas kalimit të gjysmës së afatit kohorë, mezi janë paraqitur rreth 1220 qytetarë.

Ndërkohë nuk bëhet e ditur sa pokemona ka gjetur Çiçakovski dhe sa prej tyre kanë qenë fiktiv./FAKTE.Net

naslovna205-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *