Tuesday , June 22 2021

KSHZ ka harxhuar 30.000 euro për dreka e darka

Komisioni Shtetërorë Zgjedhorë si duket ka marrë me seriozitet sfidën për organizimin e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, andaj nuk ka kursyer veten nga luksi nëpër restorante, shkruan Fakte. Sipas burimeve nga Ministria e financave, vetëm në muajin qërshor anëtarët e KSHZ-së kanë ndarë nga 3000-4000 euro për anëtarë, shkruan “PlusInfo”. Përveç kësaj, anëtarët e këtij komisioni çdo muaj marin edhe rrogë rreth 70 mijë denarë, ndërsa sipas Ministrisë për financa, ata kanë harxhuar më shumë se 30.000 euro për dreka dhe darka nëpër restorante./FAKTE.Net

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *