Tuesday , July 27 2021

Kryetari i Gjykatës themelore Vlladimir Pançevski, milioner me të ardhura 24 mijë denarë (dokument)

Kryetari i Gjykatës Themelore Shkup I – Shkup, Vlladimir Pançevski, është një milioner i vërtetë sipas fletës anketuese që vetë ai e ka paraqitur në Komisionin shtetëror për parandalimin e korrupcionit, shkruan Fakte. Ai ka plotë 9 (nëntë) banesa, vetura, truall, …. dhe çka jo tjetër, ndërsa ajo që bie në sy është rroga e tij e paraqitur 24 mijë denarë.

Maqedonia më tepër se një dekadë është zhytur thellë në korrupcion në të gjitha institucionet “e pavarura” si dhe në çdo organ shtetërorë. Bisedat e përgjuara, të publikuara nga opozita, shpalosën afera korruptive milionëshe, të menaxhuara nga njeriu i parë i Qeverisë, Nikolla Gruevski./FAKTE.Net

image-0.02.01.90e2600bcb6b80b1a5a54aef16a2c3b9f1d4429955be7a1aa5664e87ee21bb1b-V

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *