Sunday , October 21 2018

KRYEPARLAMENTARI XHAFERI ARRIN NË ANKARA

Kryeparlamentari Talat Xhaferi ka arritur në Republikën e Turqisë ku do të realizoj takime me homologun e tij turk, drejtuesin e Kuvendit Ismail Kahraman, me kryeministrin e Turqisë, Hakan Çavushollgu, dhe me presidentin e Turqisë, Rexhep Taip Erdogan.

Kryeparlamentari, Xhaferi do ta viziton edhe simbolin e Ataturkut.

Ndërsa marrdhëniet diplomatike midis Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Turqisë janë vendosur në vitin 1992 kur Turqia e ka pranouar Maqedoninë me emrin Kushtetues.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.