Sunday , October 21 2018

Kryeministrja britanike Mej, vizitë zyrtare në vend

Kryeministrja e Britanisë Tereza Mej po qëndron për vizitë zyrtare në vend. Pas pak çastesh Mej pritet të takojë kryeministrin Zoran Zaev, përcjell Fakte. Mej më pas do të takojë edhe kreyparlamentarin Talat Xhfaferi. Kjo është vizita e parë e një kryeministri të Mbretërisë së Bashkuar pas vitit 1999 dhe e njëjta korrespondon me përvjetorin e 25-të të marrëdhënieve diplomatike mes dy vendeve./AlsatM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.