Wednesday , July 28 2021

Krimet e Rënda lëshojnë 5 urdhërarrestet e para per funksionarët në Rinas!

Grabitja spektakolare e parave te nje banke të nivelittë dytë nëAeroportin ndërkombëtar “Nënë Tereza” vetëm një ditë me pare, ka sjellë mbrëmjen e kësaj të premteje edhe urdhërarrestet e para të firmosura nga Prokuroria e Krimeve të Rënda.
Mësohet se 5 urdhërarrestetjanë firmosur per funksionarë të lartë dhe punonjës të aeroportit, sikurse edhe per punonjes te firmës së kontraktuar të sigurisë, “ICTS”.
Personat e dyshuar ndoshta si bashkëpunëtorë të 3 personave, autorë të grabitjes me spektakolare te ndodhur ndonjëherë, per të cilën është vënë në
pikëpyetje edhe siguria kombëtare, mendohet të jenë arrestuar tashmë pasi rezultonin të shoqëruar nga forcat blu per llogari të hetimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *