Friday , May 24 2019

Kreu i NATO-s viziton Serbinë

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg në gjysmën e parë të tetori shkon për një vizitë në Beograd.

Atje ai do të takohet e do të bisedojë me kryetarin Serbisë Aleksandar Vuçiq, transmeton Koha.net.

Sipas agjencisë serbe të lajmeve tanjug, nuk është bërë e ditur data ed saktë e vizitës e as temat që dot të trajtohen gjatë saj.

Arsye për këtë, thotë agjencia, është momenti delikat dhe rrethanat e ndjeshme gjatë të cilave zhvillohet vizita dhe për këtë arsye, sipas mediumit serb, asnjëra palë nuk jep detaje rreth saj.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *