Tuesday , April 20 2021

KOZIAS NË NJU JORK DO TË TAKOHET ME NDËRMJETËSIN PËR EMRIN, NIMICIN

Ministri grek i Punëve të Jashtme Nikos Kozias të premten në Nju-Jork do të takohet me ndërmjetësuesin e KB-së në kontestin për emrin, Metju Nimic.

Këtë sot e njoftoi televizioni shtetëror grek ERT duke iu referuar “burimeve të Ministrisë greke të Punëve të Jashtme”.

Sipas burimeve të njëjta, nga takimi “nuk pritet diçka e rëndësishme”, ndërsa do të bisedohet edhe për, siç theksojnë “problemet politike në Shkup”.

“Nëse nuk stabilizohet gjendja dhe nëse nuk formon qeveri (vendi fqinj), nuk mund të keni bashkëbisedues që të ketë progres në çështje të tilla”, e citon ERT deklaratën e burimit nga MPJ-ja greke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *