Tuesday , March 26 2019

Kosovë: Për tre muaj, 17 të vdekur në aksidente rrugore (Video)

Në tre muajt e parë të vitit 2018, si pasojë aksidenteve rrugore kanë ndërruar jetë 17 persona, në tërë territorin e Republikës së Kosovës.

Kjo gjë është bërë e ditur në raportin e Policisë së Kosovës.

Në anën tjetër, Policia e Kosovës përmes aktiviteteve të shumta tenton që t’I vetëdijësoj pjesëmarrësit në trafik, transmeton RTV Dukagjini.

Ata kanë porositur ngasësit e automjeteve që t’i shmangin ngasjet kur janë të lodhur dhe kur janë nën nduikimin e alkoolit, derisa bërë thirrje që telefonat mobil të mos përdorën gjatë ngasjes. /Telegrafi/

 

C
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *