Komuna Çair i ndau mirënjohje Antonio Georgievit

Komuna Çair i ndau “Mirënjohje për promovim të paqes, humanizmit, të drejtave qytetare dhe multikulturalizëm” d-r.sci. Antonio Georgiev nga Shkupi, mjek kardiolog dhe hulumtues/ligjërues në fushën e kardiologjisë, shkruan Fakte. Deri më tani nuk është e njohur se kjo komunë i ka ndarë dikujt tjetër një Mirënjohje të tillë, ndërsa habit fakti se ky veprim nuk është publikuar as në ueb faqen e Komunës Çair dhe as në ndonjë medium tjetër në gjuhë shqipe./FAKTE.Net

untitled-9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *