Wednesday , July 28 2021

Kombëtarja bëhet gati për në shtëpi (video)

Tre ditë pritje nuk kanë shërbyer për asgjë pasi fati nuk ka qenë me kuqezinjtë që e shohin veten jashtë Euro 2016 edhe pse dolën të tretët në grupin e tyre.

13445300_10154109078562110_5523078519364614620_n

Tashmë ka ardhur koha për t’u kthyer në shtëpi dhe për këtë arsyem, në hotelin e kombëtares në Peros Guirek kanë filluar të përgatiten valixhet për udhëtimin drejt Shqipërisë, siç e tregojnë pamjet e mëposhtme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *