Monday , April 22 2019

‘Koka’ e përgjimeve ilegale, ka qenë i përgjuar me urdhër të gjykatës, për kriminalitet të organizuar

’Koka’ e përgjimeve ilegale në Maqedoni, Sasho Mijallkov, ka qenë i përgjuar me urshër të gjykatës, si i dyshuar për kriminalitet të organizuar, shkruan Fakte. Sipas informacioneve të publikuara sot nga Prokuroria Speciale, mbi Mijallkovin dhe Orce Kamçevin kanë qenë të zbatuar masa të veçanta hetuese, dmth përgjime të komunikimeve. Sot PSP ka publikuar lëndën e re “Imperator” ku të akuzuar janë Mijallkov, Kamçev, si dhe më tepër persona tjerë, të organizuar në krup kriminel.

Gjatë mëngjesit dhe paraditës së sotshme PSP ka bastisur kompanitë e manjatit Orce Kamçev, pas çka ka vijuar edhe padia penale./FAKTE

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *