Saturday , June 19 2021

Klimovski: Të gjitha partitë që përkrahin “Platformën” të fshihen nga Regjistri i Gjykatës

Ish deputeti dhe profesor Savo Klimovski, ka përkrahur vendimin e Gjorgi Ivanov për mosdhëbie të mandatit shumicës së re parlamentare me shkas për “platformën e partive politike shqiptare”, shkruan Fakte. Sipas Klimovskit, kjo platformë me të drejtë ka ngritur revoltin e qytetarëve, pasi që, sipas Klimovskit, shkel Nenin 20 alinea 3, pasi që një parti që nuk respekton kushtetutën nuk mund të regjistrohet, e nëse është regjistruar, duhet të fshihet nga regjistri i gjykatës kompetente. Klimovski nuk ka dilemi se të gjitha partitë politike të shqiptarëve që përkrahën “Platformën”, por edhe LSDM, duhet të fshihen nga ky regjistër dhe nuk duhet të lejohet funksionimi i tyre./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *