Wednesday , July 28 2021

Kjo është pasuria e milionerit Ruzhdi Lata, kryetarit të Dibrës

Katër banesa (apartmanente), shtëpi, dyqan, tokë dhe makinë luksoze Jeep yeti, është pasuria e kryetarit të komunës së Dibrës, që figuron në listën anketuese për publikimin e pasurisë, informon INA.

Të gjitha këto prona që i psedon ai ka shkruar se i ka si të trashëguara. Por sipas INA kjo listë anketuese është publikuar shumë herët,  dhe se ka mundur të ketë ndryshime tek pasuria e kreut të Dibrës.

RUZHDI LATA

– Shtëpi në Dibër 300 m2 – 40.600 euro

– Banesë në Tetovë 52 m2 – 32 mijë euro

– Banesë në Strugë 42 m2 – 20 mijë euro

– Banesë në Tiranë – 45 m2

– Banesë në Durrës – 42 m2

– Tokë në Dibër – 20 mijë euro

– Veturë Shkoda Jeti – 19.500 euro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *