Tuesday , July 16 2019

“KFC” hap restorante në Shkup dhe Tetovë

Brendi i njohur amerikan KFC do të hap dy restorantet e para në Maqedoni më 14 tetorë, shkruan Fakte. Këtë e ka bërë të ditur, Fatmir Zimberi, i cili ka fituar licencën e këtij brendi për Maqedoninë.

Në planin katërvjetor parashihet hapja e 15 – 20 restoranteve KFC në tërë vendin, me gjithsejt 400 të punësuar. Investimi do të jetë në shumë prej 10 milionë euro, ndërsa parashihet ndërtim i partneritetit me kompani vendore për çështje të interesit të përbashkët./FAKTE.Net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *