Tuesday , April 20 2021

Kështu duket Kosova pas borës së parë (Foto)

Bora e parë ka mbuluar sot qytetet e fshatrat e Kosovës.

Në kryeqytet kanë rënë reshje të buta të borës, të cilat nuk kanë qëndruar gjatë dhe janë shkrirë bashkë me shiun, shkruan Indeksonline.

Ndërkohë, vendi që u vesh në të bardha është Boga. Atje bora ka shkuar në disa centimetra duke krijuar kështu një pamje madhështore.

Bora ka mbuluar më së shumti viset malore, ndërsa në qytete ajo vende-vende ka krijuar shtresë të hollë të paqëndrueshme./Indeksonline

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *