Monday , January 21 2019

Kërkohet ndihmë: Një nënë me fëmijë “banon” në parkun e Çairit!

Një nënë me vajzën e saj 3 vjeçare ka mbetur në rrugë. Tani dy ditë ajo ndodhet te parku i Çairit. Kush ka mundësi ti ndihmojë le te lajmerohet në numrin e telefonit: 072 531 796 ose le të drejtohet te parku i Çairit nëse eventualisht telefonin e ka mbyllë sepse mund ta ketë pa mbushje. Ka nevojë për ushqëim dhe strehim urgjent.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *