Kërkohet ndërprerja e dialogut me Serbinë (VIDEO)

Dy liderët e partive opozitare ai i AAK-së, Ramush Haradinaj dhe NISMA-s, Fatmir Limaj, kanë këkruar që dy partitë në pushtet të hjekin dorë nga eksperimentimi me Kosovën, por të drejtohen kah rendi e ligji, lufta kundër korrupsionit dhe zhvillimi ekonomik. Madje, ata kanë kërkuar që të ndërpritet edhe dialogu me Serbinë .

Haradinaj, ka kërkuar që Kosova më mos të jetë peng i dy partive në pushtet, por se siç tha ai këto të fundit duhet të punojnë në tema emergjente e që është formimi i Forcave të Armatosura. /Tribuna

Kronikën mund ta ndiqni në VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *