Wednesday , June 23 2021

Katica Janeva: Do qëndrojmë në MPB, nëse ka nevojë deri më 1 janar

Prokurorja speciale Katica Janeva sapo ka mbajtur një konferencë për shtyp para MPB-së në të cilën ka deklaruar se edhe pas 12 orësh ndërhyrje në Drejtorinë për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK) nuk ka asnjë lëvizje përpara, shkruan Fakte. Sipas Janevës, MPB dhe DSK edhepse ka urdhër gjyqësor, nuk po mundësojnë mbledhjen e provave nga ana e Speciales. “Mirëpo, nëse ka nevojë ne do të qëndrojmë këtu deri më 1 janar, vetëm për t’ia arritur qëllimit tonë” ka deklaruar Janeva./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *