Saturday , June 19 2021

Kaos në Parlamentin e Serbisë: Sheshel me deputetë pengon fjalimin e Mogherinit

“Rusia”, “Rusia”, nuk na duhet më “Unioni” (BE’ja). Në seancën ku ka folur Mogherini kanë marrë pjesë edhe Kryeministri i Serbisë Aleksandar Vuciq si dhe disa ambasador përfshirë edhe ambasadorin e SHBA’ve. Ajo fillimisht deputetëve të Serbisë u është drejtuar në gjuhën serbe ndërkohë që gjatë gjithë kohës sa ka folur radikalët nuk janë ndalur duke bërtitur. Mogherini ka takuar edhe Presidentin e Serbisë Tomislav Nikoliq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *