Tuesday , July 16 2019

Kanada: Shqiptari nga Kosova në mesin e top 12 ndërmarrësve ekzekutiv

Gezim Ramabaja,shtetas Kanadez me prejardhje nga Kosova, eshte ne top 12 ndermarresit ekzekutiv te Kanadase te selektuar ne programin e Menaxhimit Ekzekutiv te Teknologjise (EMTM),program i rezervuar per korporatat si Google, Facebook, BlackBerry,Manulife, TD Bank dhe Linamar.

Programi ligjerohet ne Lazaridis School of Business ne bashkpunim me Stanford dhe Berkeley University ne Kalifornia.

 

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *