Tuesday , December 18 2018

Kaçanikasit djegin produktet serbe dhe xhirojnë momentin

Disa banorë të Kaçanikut kanë djegur disa produkte serbe mbrëmë dhe kanë xhiruar këtë veprim.

Sipas tyre, kjo vjen pas apelit të bërë për t’i bojkotuar produktet serbe.

“Pas apelit për t’i bojkotuar produktet e Serbisë, disa kaçanikas kanë vendosur t’i djegin të gjitha produktet e Serbisë. Aksioni ka fillu që tani dhe po vazhdon vazhdimisht”, thuhet mes tjerash në postimin e faqes që e ngarkoi videon.

Videon mund ta shihni më poshtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.