Monday , October 22 2018

Kaçanik: Nxënësi bie nga kati i dytë i shkollës

Një nxënës i shkollës së mesme në Kaçanik ka rënë nga kati i dytë i objektit shkollor, duke pësuar lëndime.

Policia e Kosovës njofton se nxënësi është dërguar për trajtim mjekësor dhe se nuk ka të dyshuar për këtë aksident.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.