Thursday , January 21 2021

Ka lindur UÇK në Tetovë (dokument)

Një qytetarë nga Tetova ka pagëzuar djalin e tij me akronimin e Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare “UÇK”, shkruan Fakte. Sipas çertifikatës nga libri amë, UÇK ka lindur më 30 gusht 2016, ndërsa autoritetet e kanë regjistruar edhe në gjuhën maqedonase dhe shkronjat cirilike “УЧК”./FAKTE.Net

image-0-02-03-0da10646c181db64da1adccea87d3f89be48a1544753b58f1d9a222227891b23-v

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *