Tuesday , April 20 2021

JUGOHROM ndërpret plotësisht punën (dokument)

Pas vendimit të inspektoratit për ndërprerjen e punës së fabrikës Jugohrom nga Jegunovci, i njejti ka sjellë vendim për ndërprerje të plotë të punës, shkruan Fakte. sipas këtij vendimi, pushon plotësisht puna e ndotësit më të madh në Pollog dhe më gjërë deri në vendosjen e filtrave të nevojshme./FAKTE.Net

20161102_120501

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *