Monday , March 25 2019

Jankullovska u bë nënë! E lindi Petarin

Ish-ministrja e Punëve të Brendshme, Gordana Jankullovska dhe bashkëshorti i saj, Vllatko Ilievski sot u bënë prindër për herë të parë. Jankullovska ka lindur djalin e tyre me emrin Petar, njofton TV Sitel, përcjell Fakte.

Jankullovska gjatë shtatzënisë së saj ka shkuar vazhdimisht nëpër seanca gjyqësore, pasi që pas ekspertizës mjekësore i është refuzuar kërkesa për shtyrje të seancave gjyqësore për shkak shtatzënisë së rrezikshme.

Jankullovska në rastin “Target-Fortesa” do të gjykohet veçmas për shkak efikasitetit dhe shtatzënisë së saj./Portalb

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *