Sunday , October 21 2018

Jankullovska me shtatëzani problematike, nuk erdhi në gjykatë

Ish ministrja e policisë, Gordana Jankullovska, nuk ka ardhur sot në gjykatë për arsye shëndetësore, shkruan Fakte. Sipas dokumentacionit të deponuar nga mbrojtja e saj, ajo ka shtatëzani problematike dhe nuk është në gjendje të përcjellë gjykimin.

Prokuroria Speciale ka kërkuar ndarjen e rastit, kështu që Jankullovskës do t’i gkykohej veçmas nga të tjerët./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.