Friday , May 24 2019

Jankullovska: As mendja s’më ka shkuar se mund të jem e përgjuar, kur isha ministre

Ish ministrja e policisë maqedonase, Gordana Jankullovska, është deklaruar rreth përgjimit të jashtëligjshëm ndaj asaj dhe ndaj zyrtarëve të tjerë të lartë, derisa ajo ishte ministër e policisë, shkruan Fakte. Ajo ka thënë se nuk ia ka marrë mendja se kjo mund të ndodhte.

”As mendja s’ma ka marrë se un si ministre dhe Mile Jankievski jemi ndër personat më të përgjuar” – ka deklarur Jankullovska në intervistë, duke u shprehur se i është bërë shkelje e rëndë e drejtave të saj njerëzore me këtë./FAKTE

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *