Tuesday , July 27 2021

Janeva: Po më maltretoni, po shkoj dhe nuk do të kthehem më

Prokurorja Speciale Publike në Maqedoni, Katica Janeva e lëshoi seancën e Komisionit për sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive dhe tha se ajo çfarë është duke iu bërë është një malltretim klasik dhe njoftoi se më nuk do të kthehet, përveç se në seancën plenare.

“Ju njoftoj se kjo është hera e fundit që do të vij. Nuk do të vij më dhe tani po shkoj”-tha Janeva, pas çka u zgjua dhe u largua nga vendi, shkruan Portalb.

Paraprakisht Janeva iu përgjigj pyetjeve parlamentare nga deputetja Vladanka Aviroviq.

Aktualisht komisioni është në pushim dhe pas një ore do të vazhdojë. Nuk dihet nëse deputetët do ta vazhdojnë debatin mbi raportin e PSP-së ose punës së prokurorit republikan, Marko Zvrlevski.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *