Saturday , January 19 2019

Janakievski kërkon ndihmë nga Avokati i Popullit

Në gjykimin për rastin “Toplik” në të cilin ish ministri Mile Janakievski akuzohet nga Prokuroria Speciale për të ashtuquajturin “Qyteti i Diellit”, ai ka kërkuar që t’i dorëzohen të gjitha bisedat e përgjuara ku ai flet, shkruan Fakte. Janakievski është ankuar para gjykatës se PSP nuk ia jep bisedat dhe ka thënë se ka kërkuar ndihmë edhe nga Avokati i Popullit Ixhet Memeti.

“Mbi 10 herë kam kërkuar nga PSP të mi japin të gjitha inqëzomet me bisedat e mia, por nuk kam marrë përgjigje. Jam drejtuar edhe te Avokati i Popullit, por edhe ai nuk ka marrë përgjigje nga PSP”- ka deklaruar mes tjerash Mile Janakievski./FAKTE.Net

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *