Wednesday , January 20 2021

Jakimovski krahason LSDM-në me ISIS-in

Kryetari i “GROM”-it dhe kryetar i komunës Karposh, që më parë nuk zgjidhte fjalë për të sharë Gruevskin dhe partinë e tij, vetëm për të qenë në pushtet, sot bën të njejtën vetëm se në tabor të kundërt, shkruan Fakte. Jakimovski, i veshur në të portokalltë, ka krahasuar LSDM-në me organizatën terroriste ISIS. “Janë vetëm dy grupacione politiko-ushtarake në botë që shkatërrojnë dhe vandalizojnë përmendore dhe monumente kulturore. Këto janë LSDM dhe ISIS”- ka deklaruar kreu i Karposhit.

Ai ka akuzuar kreun e partisë opozitare se nga një parti shtetformuese janë shndërruar në parti destruktive./FAKTE.Net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *