Wednesday , July 28 2021

Ja agjenda e LR-PDSH-së, Unitetit dhe RDK-së pas nënshkrimit të marrëveshjes

Pas arritjes së  marrëveshjes mes partive opozitare shqiptare në Maqedoni LR-PDSH-së, UNITETIT dhe RDK-së nesër dë të nënshkruhet edhe zyrtarisht koalicioni mes këtyre partive politike.
Gjithashtu mes tre liderëve do të prezantohen pikat e marrëveshjes për koalicion  si dhe prezantimi i platëformës
Ndryshe si parti opozitare tani do të ngelet të garojnë në vete PDSH-ja dhe Lëvizja BESA.
——-
Konferenca do të mbahet nesër (e Mërkurë, 19.10.2016), në Hotel “Arka”-Shkup, me fillim në ora 13.30h.
Agjenda e ditës: 
– Nënshkrimi zyrtar i “Marrëveshjes për Koalicion” nga ana e liderëve të tri partive, z.Ziadin Sela, z.Gzim Ostreni, z.Vesel Memedi.
– Prezantimi i Pikave të Marrëveshjes për Koalicion.
– Prezantimi i Platformës së Koalicionit.
– Pyetje dhe përgjigje për mediat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *