Thursday , December 13 2018

Izraeli filloi operacion kundër tunelëve të Hezbollahut

Armata izraelite sot kumtoi se ka filluar operacion “me qëllim të zbulimit dhe parandalimit” të tunelëve që i ndërton lëvizja shiite libaneze Hezbollah, e të cilat shtrihen nga territori i Libanit deri në Izraelin verior.

Armata kumtoi se ato tunele nuk janë operative dhe se aktivitetet me qëllim të zbulimit të tyre, që kanë filluar sot, zhvillohen në territorin e Izraelit.

Në kumtesë nuk është theksuar sa tunele të fshehura ka në territorin libanez dhe izraelit, as sa do të zgjat operacioni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.