Saturday , June 19 2021

Ivanovski: Ivanov kundër shtetit dhe kundër Kushtetutës

Ish-kryetari i Gjykatës Kushtetuese, Trendafil Ivanovski theksoi se vendimi i presidentit Gjorgje Ivanov është kundërkushtetuese dhe kundër shtetit.

“Aspak nuk duhet të presin, deputetët duhet të zgjedhin kryetarin e Kuvendit, organet e tjera të Kuvendit dhe të formojnë Qeverinë”, theksoi Ivanovski, duke dënuar vendimin e presidentit Ivanov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *